Meer excursies

24
jun
GEANNULEERD Michelin-Chef Alain Alders kookt middenin de natuur op 24 juni

GEANNULEERD Michelin-Chef Alain Alders kookt middenin de natuur op 24 juni

GEANNULEERD - Deze activiteit gaat helaas niet door. In augustus is de volgende datum voor deze fietstocht met picknick!

 

 

Fietstocht met picknick: restaurant De Vrienden van Jacob en Natuurmonumenten houden picknick in de duinen

Michelin-Chef Alain Alders kookt middenin de natuur

 

In juni neemt Alain Alders van Michelin-restaurant De Vrienden van Jacob zijn gasten mee op een culinaire beleving in de natuur. Sterrenchef Alders staat dan middenin de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland klaar met een uitgebreide picknick. Een boswachter van Natuurmonumenten neemt je vanuit het restaurant in Santpoort-Noord op de fiets mee richting het park. Onderweg vertelt de boswachter allerlei weetjes over de natuur en brengt hij je naar een prachtig plekje in de duinen waar Alain Alders en zijn team klaarstaan met een picknick.

 

“Hetis heel bijzonder, dat wij gasten deze unieke mogelijkheid kunnen bieden. Samen met Natuurmonumenten hebben wij het mooiste plekje van het Nationaal Park uitgekozen. Het wordt zeker weten een speciale belevenis!”. Aldus Alain Alders, Executive-Chef van De Vrienden van Jacob.

 

Meer info en reserveren

Om 12.00 uur vertrekt de boswachter samen met de gasten vanuit restaurant De Vrienden van Jacob per fiets naar het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Reserveren kan via 023- 512 1800 of info@devriendenvanjacob.nl .

De kosten zijn inclusief gebruik van een fiets, dranken en de picknick zelf.

Zaterdag 24 juni
12.00-16.00u
Verzamelpunt: receptie Landgoed Duin & Kruidberg
16+
Aantal plekken beschikbaar: 40
Georganiseerd door: Natuurmonumenten i.s.m. Landgoed Duin & Kruidberg
Volwassenen: 94,50; leden Natuurmonumenten 85,00
Aanmelden kan alleen via bovenstaand telefoonnumer en e-mailadres!