Kom naar de Kerstmarkt!

23 november 2016

Kom op zondag 18 december naar de sfeervolle kerstmarkt in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. Je shopt kerstinkopen, mag de schapen aaien en kan je eigen kerstbal van wol knutselen. Ondertussen geniet je van het mooie Nationaal park Zuid-Kennemerland.

 

Wat is er te doen?

Kom luisteren naar de kerstliederen van het Shantykoor en vind de allerleukste kerstcadeautjes bij de vele kraampjes. De schaapsherder is er met de kudde en natuurlijk mag je schapen aaien. Je kunt winterse knutsels maken, zoals een voederbol voor de vogels, je eigen kaars of een kerstbal van zachte schapenwol. Jut een zee-cadeautje bij Jutttersgeluk, sponsor de egelopvang door aankoop van een egelhuisje, vind je mooiste kerstboeket bij Madeliefste, verwarm je huis met een meubel of klein cadeautje van Nederlands Hout, laat je verrassen door creatieve presentjes van Kunst om de Hoek en nog veel meer.

 

Het Duincafé zorgt voor een warme ontvangst met warme chocomel, glühwein, Canadese pompoensoep en heerlijke carpaccio van hertenvlees.

 

Praktische informatie

De kerstmarkt vindt plaats op zondag 18 december van 11.00 tot 16.00 uur bij Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, Zeeweg 12, 2051 EC Overveen. Aanmelden is niet nodig. Entree is gratis.