Verwonderd Duin

In 2015 heeft het Nationaal Park 'Verwonderd Duin' geïntroduceerd. Een kunstenaar en een natuurkenner (boswachter) werkten een weekend lang samen om de passie voor de natuur dichterbij het publiek te brengen. Het weekendevenement is nu gegroeid tot de Verwonderd Duin fietsApp waar iedereen in hun eigen tijd mee het park in kan en er worden Verwonderd Duin Expedities georganiseerd.

Verwonderd Duin fietsApp

Het duinlandschap op een hele nieuwe manier beleven? Door Verwonderd Duin voel je je onderdeel van het landschap en geniet je van activiteiten met kunst en natuur in de hoofdrol. Een app met geluiden, verhalen en muziek nodigt je uit je te verwonderen over de natuur om je heen, tijdens een fietstocht door de prachtige duinen.

Lees meer en download de Verwonderd Duin App

Verwonderd Duin Expedities

Een Verwonderd Duin Expeditie staat voor een bijzondere ervaring. Je ontdekt iets nieuws. Je gaat op pad met een natuurkenner (bijvoorbeeld een boswachter) én met een kunstenaar, een expert in bijzonder-beleven. De unieke excursies vinden slechts enkele keren per jaar plaats.

Adopteer een VWD-Expeditie

Geïnteresseerd om Verwonderd Duin in te zetten als bedrijfsuitje of stakeholder evenement? Adopteer een VWD-Expeditie. De expeditie wordt ontworpen door de kunstenaar, desgewenst mede op basis van thema's die voor uw organisatie van belang zijn. Zo wordt het een expeditie-op-maat, bijvoorbeeld in te zetten binnen een teambuildingsprogramma.

Door een VWD-Expeditie te adopteren geef je aan dat het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de natuur in bredere zin voor jouw organisatie belangrijk zijn. Zo draagt de organisatie een steentje bij aan natuurwaarde en een gezonde maatschappij. Diezelfde expeditie kan daarna dankzij deze adoptie nog drie keer aangeboden worden aan de bezoekers van het nationaal park.

Op www.deregisseuses.nl vind je meer informatie en het contactformulier.