Meer excursies

3
okt
Kinder-paddenstoelendag

Kinder-paddenstoelendag

Het IVNZK organiseert op zondag 3 oktober i.s.m. SBB en NPZK een puzzeltocht en een aantal excursie’s voor de kleintjes van ca 5 tot ca 10 jaar.  
Passend bij de herfst is het onderwerp: Paddenstoelen

Puzzeltocht:
Voor ouders die liever zelf met hun kinderen op pad willen gaan is een puzzeltocht uitgezet. De route is door wegwijskabouters duidelijk aangegeven. Bij de ingang van Elswout, bij de infokraam van het IVNZK,  kunt U het routeboekje met de vragen die bij de puzzel horen verkrijgen voor 1 euro. Na afloop van de puzzelronde kunt U bij de infokraam controleren of de vragen goed zijn beantwoord. Deze puzzeltocht kan starten tussen 11 uur en 15 uur. U hoeft zich niet vooraf in te schrijven.
Kinder excursie’s
De excursie’s starten om 11 uur, 12 uur, 13 uur, 14 uur en 15 uur en duren 45 á 60 minuten. Per excursie kunnen maximaal 10 kinderen mee, verplicht aanmelden via de site van SBB  en voor iedere excursie geldt vol is vol!

Voor aanvang van de excursie melden bij de infokraam bij het poortgebouw. Van daaruit zullen gidsen met de kinderen vertrekken en onderweg van alles vertellen over geheimzinnige wereld van de paddenstoelen. Het is de bedoeling dat ouders NIET meegaan met de excursie.

Zondag 3 oktober
11:00 - 16:00
Adres: Elswoutslaan 12, Overveen
Verzamelpunt: Poottgebouw van Elswout
Georganiseerd door: IVN
Volwassenen: Gratis
Kinderen: Gratis
Reserveren niet nodig voor deze activiteit