Meer excursies

22
dec
Opening tentoonstelling 'Door de ogen van de wolf'

Opening tentoonstelling 'Door de ogen van de wolf'

De wolf wordt sinds 2015 weer regelmatig in Nederland gespot. Sinds afgelopen zomer lijkt het alsof de wolf zich ook in Nederland heeft gevestigd. Hoe is het voor de wolf om na ongeveer 150 jaar afwezigheid weer terug te zijn in Nederland? Kan hij hier overleven? Is er genoeg ruimte en voedsel? Kunnen mensen en wolven in Nederland samen leven? Bekijk en beleef het in de nieuwe tentoonstelling van PWN in het Nationaal Park: 'Door de ogen van de wolf' en kruip in de huid van de wolf!

Op zaterdag 22 december om 11 uur opent kinderboekenschrijfster Selma Noort de tentoonstelling. Haar nieuwste boek 'Silas en de wolf', gaat over een jongen die vlakbij zijn woonplaats een wolf in het bos ziet. Selma leest voor en vertelt over hoe het boek is ontstaan.

Bij aankoop van het boek in het bezoekerscentrum ontvang je op 22 en 23 december een gratis wolvenogen-bril die je nodig hebt om geheime boodschappen in de tentoonstelling te ontcijferen. Je kunt je boek op zaterdag laten signeren door Selma!

Op 22 december is het ook volle maan! Het bezoekerscentrum en de tentoonstelling is tot 19.00 uur open en aansluitend kun je meedoen met de Volle Maanwandeling van 19.00 tot 20.30 uur. Inschrijven voor deze wandeling is verplicht en kan hier!

Zaterdag 22 december
van 11:00 tot 19:00 uur
Adres: Zeeweg 12, 2051 EC Overveen
Verzamelpunt: Bezoekerscentrum De Kennemerduinen
Vanaf 6 jaar
Aantal plekken beschikbaar: 500
Georganiseerd door: PWN
Volwassenen: Gratis
Kinderen: Gratis

Reserveren is niet nodig.