Een keertje van de vaste route af in het Noord-Hollands duingebied!

Het is bewezen je wordt effectiever, creatiever en meer verbonden als je met elkaar de natuur in gaat. Laat je uitdagen door een groene energie workout! Breng ontspanning in je brainstorm, meeting, vergadering en haal het beste in elkaar naar boven om zo vol energie, vitaal en beweging de volgende stap te nemen in je bedrijf.

Je meeting eens anders inrichten? Kom in beweging, los van de laptop, flipover en mobiel. Door fysieke beweging komt het team niet alleen lichamelijk in beweging ook psychisch kom het team in beweging. Er is letterlijk meer ruimte om na te denken over hetgeen wat op dat moment speelt, waar de koers van het bedrijf heen moet. In een groene energie workout komen het gesprek en de gemoederen ook letterlijk in beweging.

 

Een groene energie workout. Wat levert het op?

Een groene energie workout met een team buiten stimuleert:

  • Gezondheid van werknemers.

Tijdens wandelbijeenkomsten kunnen werknemers fysieke activiteit integreren tijdens hun werkdag, wat leidt tot een betere gezondheid, lagere zorgkosten en een lager aantal ziektedagen.

  • Hogere werknemersenergie

Beweging levert circulatie op; circulatie levert energie op. In plaats van naar de snoep-pot te grijpen om energie te krijgen, maak je een wandeling naar buiten.

  • Inspiratie

 De natuur en veranderingen in het landschap zorgen voor nieuwe neuropaden in onze hersenen die nieuwe ideeën en nieuwe oplossingen voor problemen opleveren.

  • Een plattere organisatie.

Technology executive Nilofer Merchant deelt in haar 3-minuten durende TED Talk dat wanneer leidinggevenden en medewerkers zij aan zij lopen, de hiërarchische grenzen vrijwel worden geëlimineerd.

  • Verhoogde samenwerking.

 Wandelbijeenkomsten zijn niet alleen voor een paar mensen. Grotere groepen kunnen daar ook van profiteren. In tegenstelling tot traditionele vergaderingen in een conferentieruimte, waar deelnemers plaatsnemen en vaak niet bewegen totdat de vergadering voorbij is, bieden mobiele vergaderingen aanwezigen de mogelijkheid om zich vrij te verplaatsen van het ene gesprek naar het andere.

  • Sterkere persoonlijke verbindingen.

Wandelbijeenkomsten halen het zakelijke gevoel uit vergaderingen. Medewerkers kunnen dezelfde doelen bereiken als voor een traditionele vergadering, maar ze kunnen zich op een veel persoonlijker niveau verhouden.

 

 

 

Hoe hebben deelnemers de groene energie workout ervaren?

Verfrissend, mooie resultaten. M.Ralling

Nieuw, open, vrij, verhelderend. Je begeleidt het heel rustig en fijn. M. de Hiep

Uit mijn comfortzone en toch voelde het heel veilig! Gwen

Helpt goed om vanuit een nieuw perspectief te kijken en op een andere manier met elkaar te delen. P. Baartmans

Niet alle vergaderingen zijn geschikt

Ondanks de voordelen kunnen sommige werknemers het idee van het lopen van vergaderingen niet omarmen. En natuurlijk zal niet elke vergadering geschikt zijn voor een wandelbijeenkomst. Vergaderingen waarvoor documentatie van ideeën nodig is, en vergaderingen waarvoor een video- of audioconnectiviteit met andere leden vereist is, komen duidelijk niet in aanmerking.

Ja ik wil meer informatie!

Voor meer informatie over een groene energie workout kun je per mail contact opnemen met info@yoin.eu

PWN /NPZK & YOIN een stromende samenwerking in de natuur!

Sinds 1 januari 2019 werken PWN/NPZK en YOIN samen. PWN/NPZK en YOIN geloven dat natuur je creatiever en vitaler maakt en wil deze gedachte doorvoeren in het vergaderaanbod van De Kennemerduinen: ga (ook) naar buiten, laat de energie stromen & komt tot betere resultaten.