Doe mee! - Word ambassadeur

Word Ambassadeur

voor meer natuurbehoud in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

De naam zegt het al; als ambassadeur draag je Nationaal Park Zuid-Kennemerland een warm hart toe. En dat wil je laten weten ook. Met jouw bedrijf zet je je in voor de zichtbaarheid van het Nationaal Park en maak je de realisatie van extra projecten in dit natuurgebied mogelijk.

Concreet

Als ambassadeur ben je met jouw bedrijf ook lid van de businessclub. Dat is goed voor jouw netwerk en goed voor jouw bedrijf. Je geeft zo een zichtbare en concrete invulling aan jouw maatschappelijke betrokkenheid bij de natuur vlakbij. Maar veel belangrijker is natuurlijk het resultaat van jouw financiële bijdrage; daarmee help je het duinlandschap verbeteren en zich te weren tegen schadelijke invloeden door mens en omgeving.

Wat je nog meer kunt doen?

Met de financiële bijdrage van jouw bedrijf maak je al een verschil. Maar je kunt nog meer doen. Bijvoorbeeld door je medewerkers ook bij jouw bijdrage te betrekken. Zo wordt de betrokkenheid bij onze natuur een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Daarvoor kun je bijvoorbeeld excursies in het Nationaal Park een onderdeel van een bedrijfsuitje laten worden. Of een meeting in een van onze vergaderlocaties plannen. En wat dacht je van een maatschappelijk uitje waarbij je invulling geeft aan een educatief project over de duinen bij een school? Er is genoeg te doen voor een bevlogen ambassadeur van de duinen en wij zijn er om met jou een passende invulling aan jouw lidmaatschap te geven!

Onze tegenprestatie

  • Een jaarparkeerkaart voor de parkeerplaatsen Parnassia en bij Koevlak
  • Eenmalige kennismakingskorting van 10% op de boeking van een van de vergaderlocaties in Nationaal Park Zuid-Kennemerland
  • Een boswachterexcursie van twee uur met maximaal 20 personen (in onderling overleg)
  • Logovermelding op onze website
  • Per kwartaal digitale content voor uw communicatieve uitingen

Bijdrage en duur

Als ambassadeur van het Duinenfonds draag je jaarlijks € 750,- bij met een minimale looptijd van drie jaar. Natuurlijk kun je tussentijds altijd jouw bijdrage uitbreiden en overstappen naar Partner van het Duinenfonds. Download hier het deelnameformulier.

Meer weten of ambassadeur van het Duinenfonds worden?

Wil je het Duinenfonds ook ondersteunen en ambassadeur worden? Of heb je er nog vragen over? Neem dan contact op met Gwen Pellinkhof op. Heb je interesse in een andere manier om het Duinenfonds te ondersteunen? Kijk dan snel welke andere vormen van partnerschap er zijn voor de natuur in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.