Doe mee! - Word vriend

Word Vriend van de Duinen

en we zetten ons samen in voor dit prachtige natuurgebied

Vrienden zijn waardevol, en al helemaal als je je gezamenlijk inzet om een doel te bereiken. Zoals het behoud en de versterking van het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Is het budget van jouw bedrijf nu wat beperkt, maar wil je je wel inzetten voor het Duinenfonds? Dan ben je bij ons welkom als Vriend van de Duinen. Want van vrienden heb je nooit genoeg!

Introductie

Ook als vriend ben je lid van de businessclub en kun je jouw zakelijke netwerk vergroten. En daarnaast maak je jouw maatschappelijke betrokkenheid en hart voor Nationaal Park Zuid-Kennemerland heel zichtbaar. In jouw netwerk, maar ook in andere media als je dat wil. Je kunt immers ook in jouw communicatiemiddelen aandacht aan het Duinenfonds besteden. Of introduceer ons bij jouw klanten en netwerk, wie weet worden we daar ook bevriend mee!

Zo help je ons nog meer

Elke financiële bijdrage is welkom, maar je kunt het Duinenfonds met nog veel meer helpen. Zoals dus met communicatie via jouw personeelsblad, nieuwsbrief of via de website. Maar ook door jouw vergadering of meeting met klanten eens in een van onze locaties te laten plaatsvinden. Of geef jouw personeelsuitje vorm met een van de vele activiteiten van het Nationaal Park zoals een excursie. We ontvangen hier graag onze vrienden!

Wat wij voor jou doen

Vrienden worden door ons niet vergeten. Voor jouw inzet en betrokkenheid doen we dan ook graag iets terug. Zo nemen we de naam van jouw bedrijf op in onze site. En zijn er diverse activiteiten waar jij en jouw medewerkers met korting aan kunnen deelnemen.

Jaarlijkse bijdrage

Ben je vriend van het Duinenfonds dan is jouw jaarlijkse bijdrage € 150,-. Je kunt altijd overstappen naar een van de andere partnerschappen, meer informatie daarover lees je hier op onze site. Download hier het deelnameformulier.

Meer weten? Of je aanmelden als vriend?

Draag je het Duinenfonds een warm hart toe, maar zijn de financiële middelen op dit moment niet zo ruim? Dan ben je altijd welkom als vriend. Neem contact met Gwen Pellinkhof op als je je als vriend wil aanmelden of als je hier nog vragen over hebt.