In het oog, in het hart

Door de lens van de boswachter
Foto's van Ruud Maaskant

In het oog, in het hart: jouw natuur in huis.

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is het bezoekerscentrum voorlopig gesloten. Maar je kunt de lente en zomer foto's van de tentoonstelling 'In het oog, in het hart' toch mee beleven en zelfs in huis halen!

PWN boswachter en natuurfotograaf Ruud Maaskant maakte de afgelopen dertig jaar indrukwekkende foto’s in zijn werkgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Kijk mee door de lens van de boswachter en ontdek de indrukwekkende schoonheid van het Nationaal Park.

In de lente en zomer brochure van de tentoonstelling staan prachtige verhalen van boswachter Ina Roels bij de foto's van Ruud Maaskant. Je kunt de brochure hier downloaden.

Haal de natuur in huis!

Vijf foto's uit de collectie zijn verkrijgbaar op hoogwaardig canvas van Coloron in drie verschillende formaten. Het gaat om foto's 1, 3, 5, 6 en 8 uit de brochure. Met het formulier hieronder kun je een canvas of afdruk op fotopapier bestellen. 

NB: de gegevens die je hier invult zijn niet openbaar en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Ruud Maaskant: 'Het moment pakken, daar gaat het om'.

Foto 1 Putter op distelFoto 3 Reebok in zonFoto 5 OranjetipjeFoto 6 Wisenten in waterFoto 8 ParnassiaE-mail adres: *
Telefoon
* verplicht

Al 30 jaar fotografeert boswachter Ruud Maaskant zijn werkgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Bekijk in deze video het Nationaal Park door zijn lens.