Meer excursies

28
mrt
GEANNULEERD Superfoods uit het bos - salade van onkruid

GEANNULEERD Superfoods uit het bos - salade van onkruid

Wandel met een herborist door het park- en duinbos van Duin en Kruidberg leer hoe jij zelf superfoods uit de natuur kunt halen.

Landgoed Duin en Kruidberg is een uniek gebied waarin parkbos en duinbos elkaar afwisselen en waar veel planten te vinden zijn die je kunnen helpen om jouw gezondheid te verbeteren. Wandel mee met herborist Corina Busman door Duin en Kruidberg en leer hoe jij zelf superfoods uit de natuur kunt halen.

Ruiken en proeven

Tijdens de inspirerende wandeling leer je hoe je de krachten van de plant kunt gebruiken voor een natuurlijke leefstijl en hoe je verschillende zintuigen in kunt zetten bij het zoeken van eetbare onkruiden die je langs de bosrand tegenkomt. Corina laat je op verschillende manieren proeven en beleven. Alles met als doel om je weerstand te verhogen en je gezondheid te verbeteren.

Zelf doen

In de workshop ga je ook aan de slag met het maken van een superfood salade van onkruid.

Ruik, voel, proef en beleef de natuur op een nieuwe, verrassende manier! Na afloop van de workshop kun je met de opgedane kennis in je eigen omgeving aan de slag voor een gezonde en bewuste levensstijl. 

Reserveren kan via deze link

Zaterdag 28 maart
van 14:00 tot 16:00 uur
Adres: Duin en Kruidbergerweg thv 74, 2071 LE Santpoort-Noord
Verzamelpunt: Informatiepaneel bij de ingang van natuurgebied Duin en Kruidberg, parkeerplaats Natuurmonumenten (dus niet bij het hotel)
Georganiseerd door: Natuurmonumenten
Reserveren kan via de site van Natuurmonumenten, klik op de link hierboven