Zaterdag 11 mei NATUURONTBIJT

12 mei 2013

GEWELDIG LANDELIJK EVENEMENT VAN IVN: WWW.NATUURONTBIJT.NL


 

Naar buiten in de meivakantie met IVN Zuid-Kennemerland!

 

 

 

Beleef de natuur, mét een ontbijtje. Voor iedereen die er met het hele gezin op uit wil, organiseert IVN Zuid-Kennemerland op zaterdag 11 mei een natuurontbijt met aansluitend een tweetal activiteiten over flora, fauna en waterbeestjes voor jong en oud in De Duinkijker in Nationaal Park Zuid Kennemerland.

 

 

Vorig jaar startte IVN landelijk met het organiseren van een natuurontbijt. De deelnemers waren erg enthousiast. Anna, die samen met haar gezin deelnam, zei na afloop: 'We hebben ontbeten aan een picknicktafel naast een beekje, en de kinderen hebben kikkers gevangen, zo met hun blote handen. Tijdens de excursie zagen we een dassenburcht en sporen van een ree. Een geweldige ervaring, vooral voor de kids. Dit gaan we vaker doen!

De afdeling Zuid-Kennemerland organiseert dit jaar voor het eerst een natuurontbijt en het belooft heel bijzonder te worden. Het aantal deelnemers is maximaal 45 personen dus wees er snel bij. Na een heerlijk ontbijt gaan we met de kinderen, en een ieder die zich weer even kind wil voelen, waterbeestjes vangen en bekijken en verklappen we een geheime vangtechniek.

Wilt u zich meer richten op de omgeving en het landschap doe dan mee aan de excursie door Middenduin. De gidsen van IVN staan klaar om u te verwonderen en vragen te beantwoorden.

>>>>>  Meer informatie: Tanja van den Hoorn, 06-28234399 en dit persbericht (klik op link) en deze website online boeken.