Meer excursies

18
okt
Duin en bosdag

Duin en bosdag

Kom genieten van het buitenleven op de Duin en bosdag op landgoed Duin en Kruidberg!

Op zondag 18 oktober organiseert Natuurmonumenten tussen 11:00 en 15:00 uur de Duin en bosdag op landgoed Duin en Kruidberg.

Activiteiten in de natuur

De Duin en bosdag is een feestelijke dag in de natuur voor het hele gezin. Kinderen kunnen het blote-voeten-pad verkennen, vogeltraktaties knutselen, dieren spotten, XL memory spelen en nog veel meer!

Vraag het de boswachter

Altijd al willen weten wat de boswachter precies doet? Welke dieren er leven in het bos en in de duinen? Hoe dat ene plantje heet of van welk dier dat schedeltje is wat je laatst gevonden hebt? Kom langs en stel al je vragen aan de boswachter!

Entree

Met een stempelkaart krijgen kinderen toegang tot alle activiteiten. Ben je lid van Natuurmonumenten of OERRR, dan krijg je de stempelkaart gratis. (Neem wel je lidmaatschapspasje mee!)

Wie tijdens de Duin en bosdag lid wordt van Natuurmonumenten of OERRR ontvangt 1 stempelkaart gratis. Volwassenen zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage zouden we wel erg op prijs stellen.

Locatie & parkeren

De Duin en bosdag wordt gehouden rondom werkschuur de Bosuil op landgoed Duin en Kruidberg; ongeveer 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen vanaf ingang Duin en Kruidberg (thv Duin- en Kruidbergerweg 74). We vragen iedereen zoveel mogelijk op de fiets te komen. Toch met de auto? Parkeren kan op de parkeerplaats bij de ingang van het natuurgebied.

Zondag 18 oktober
van 11:00 tot 15:00 uur
Doorlopend programma, maar om de bezoekers over de dag te verdelen, werken we met tijdblokken
Adres: Duin en Kruidbergerweg thv 74, 2071 LE Santpoort-Noord
Verzamelpunt: De Duin en bosdag wordt gehouden rondom werkschuur de Bosuil op landgoed Duin en Kruidberg; ongeveer 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen vanaf ingang Duin en Kruidberg
6+
Georganiseerd door: Natuurmonumenten
Kinderen: 5,00
Reserveren kan via de site van Natuurmonumenten (zie bovenstaande link)