Meer excursies

11
okt
Beleef een avontuurlijke familiewandeling in de herfstvakantie

Beleef een avontuurlijke familiewandeling in de herfstvakantie

Het wandelpark van Caprera is onderdeel van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland dat dit jaar 25 jaar bestaat. Dat vieren wij met de allereerste editie van de Beleefweek.

Tijdens de herfstvakantie zijn er familie-excursies waarbij je in een groepje van maximaal 20 personen onder begeleiding van een gids het unieke ecosysteem van Caprera leert kennen. Je wordt ontvangen door een excentrieke boswachter die je alvast uitlegt wat je gaat zien. We starten de excursie in het hoog gelegen bos met fraaie uitzichtpunten en we lopen dan via het loofbos naar het laag gelegen moerasbos en het meertje van Caprera. Je komt langs bijzonder theatrale installaties, een soort kijkdozen. De gids vertelt je ondertussen alles over de bijzondere flora en fauna die je onderweg tegenkomt. Je eindigt in het openluchttheater waar je nog kan genieten van een klein gitaarconcert dat tegelijkertijd ook een geluidenspel is. Tot slot serveren wij een drankje en een lekker stukje taart.

Deze excursie duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Denk je aan de juiste schoenen en wandelkleding? Deze excursie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en wordt geheel volgens de (aangescherpte) richtlijnen van het RIVM georganiseerd.

Reserveren

Klik hier om voor deze activiteit te reserveren

Zondag 11 oktober
van 14:00 tot 16:00 uur
ongeveer 2 uur
Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, 2061 AG Bloemendaal
Verzamelpunt: Openluchttheater en Wandelpark Caprera
Families, kinderen vanaf 6 jaar
Georganiseerd door: IVN Zuid-Kennemerland, Nationaal Park en Caprera
Reserveren via Caprera