Meer excursies

21
okt
Yoga en Mindfulness 2-daagse Retreat op Landgoed Duin & Kruidberg

Yoga en Mindfulness 2-daagse Retreat op Landgoed Duin & Kruidberg

In deze snelle wereld waarin het steeds drukker wordt, lijken we de verbinding met onszelf soms wat te verliezen. We grijpen zo vaak naar afleiding of checken onze telefoon. Als we niet opletten razen we digitaal maar door. Fijn om even offline te gaan, los te komen van de waan van de dag en om op Landgoed Duin & Kruidberg met aandacht voor jezelf bij te komen.

Speciaal voor de Beleefweek van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt Landgoed Duin & Kruidberg in samenwerking met Christel Zwemmer een geheel verzorgde 2-daagse Yoga en Mindfulness Retreat arrangement aan.

Op donderdag 21 oktober word jij ontvangen op Landgoed Duin & Kruidberg en kun je genieten van de Spa & Wellness, de ontspanning is begonnen. Na een ontspannen middag geniet je van het diner in het restaurant op de Beletage van het Landhuis om vervolgens neer te strijken in een van de hotelkamers. De volgende morgen, na een uitgebreid ontbijt, volgt een gebalanceerd Yoga en Mindfulness dagprogramma op deze unieke locatie midden in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Aan het einde van de dag kun je optimaal ontspannen en volledig opgeladen huiswaarts keren. Benieuwd naar het volledige programma?
Bekijk even de website: www.duin-kruidberg.nl/events en op www. Christelzwemmer.nl

Donderdag 21 oktober t/m vrijdag 22 oktober 2021
van 15:00 tot 17:00 uur
Adres: Duin- en Kruidbergerweg 60, 2071 LE Santpoort
Verzamelpunt: Landgoed Duin & Kruidberg
Voor iedereen die wil onthaasten vanaf 18 jaar
Aantal plekken beschikbaar: 20
Georganiseerd door: Christel Zwemmer en Landgoed Duin & Kruidberg
Volwassenen: 259,00
https://www.duin-kruidberg.nl/nl/events/evenementen