Word Nature Bits-koploper

15 december 2021

Nature wat? Nature Bits. Dit zijn inspirerende leerervaringen midden in de natuur; georganiseerd door jongeren, voor jongeren.

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar, wil jij alles leren over rewilding en deze kennis delen met andere jongeren? Word dan Nature Bits-koploper; duik in de wondere wereld van de wilde natuur en organiseer samen met jouw team een toffe leerervaring over rewilding in Nationaal Park Zuid-Kennemerland!

Als koploper volg je interessante workshops & trainingen, werk je samen met echte natuurexperts en leer je hoe jij anderen kan inspireren om hun steentje bij te dragen aan natuurherstel. Samen met een hecht team ga je een leerervaring (Nature Bit) voor andere jongeren, organiseren en uitvoeren omtrent het thema rewilding. Elf weken lang verdiep je je in dit onderwerp.

Enthousiast geworden? Vanaf half januari 2022 start het elfweekse-koploperstraject dat wordt afgetrapt met een inspirerende kick-off. Hierin zal jij met je mede-koplopers een belangrijke rol spelen als organisator. Daarnaast volg je een trainingsprogramma in natuureducatie, om de juiste skills te leren voor het ontwikkelen van jouw Nature Bit. Samen met je mede-koplopers, IVN-vrijwilligers en andere experts op het thema rewilding, zet je een mooi programma op en ben je nauw betrokken bij het proces achter de schermen. Tijdens dit hele proces krijg je ondersteuning, training en coaching van IVN-medewerkers en anderen uit het Nature Bits netwerk.

Kijk hier voor meer informatie en meld je aan. Let op: de Nature Bit vindt plaats in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, maar de voorbereidende teammeetings zijn in Amsterdam. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.