Vacature: Suppoost in het bezoekerscentrum

16 november 2022

Nationaal Park Zuid-Kennemerland is het unieke duingebied tussen Zandvoort en IJmuiden. Het duurzame Bezoekerscentrum De Kennemerduinen ontvangt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers.

In het bezoekerscentrum zijn wij op zoek naar een vrijwilligere suppoost voor de zaterdagen voor toezicht op de tentoonstelling en het geven van informatie bij de balie.

Wat houdt het werk in?

Je houdt toezicht op de bezoekers en de tentoonstelling en zorgt ervoor dat de tentoonstellingsruimte op orde is. Daarnaast informeer je de bezoekers over het Nationaal Park, excursies, wandel- en fietstochten, fietsverhuur en de tentoonstelling.

Wat bieden wij je?

Afwisselend vrijwilligerswerk in een team met vaste medewerkers en bevlogen vrijwilligers. Meerdere keren per jaar zijn er informatieavonden en excursies voor onze vrijwilligers.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met affiniteit met natuur en met Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Iemand die van aanpakken en samenwerken houdt, klantvriendelijk is ingesteld en het leuk vindt om met kinderen om te gaan. Je bent op zaterdagen beschikbaar. Het is ook fijn als je Engels spreekt vanwege onze buitenlandse bezoekers.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Stuur dan een bericht naar info@np-zuidkennemerland.nl of spreek een van onze medewerkers of vrijwilligers bij de balie aan.

Kijk ook op onze website