Nieuw: Slimme Rik Challenge kaarten/doekaarten

13 juli 2022

Ga deze zomervakantie de uitdaging aan met Slimme Rik en ontdek hoe slim de natuur is! Hoe maken dieren een nest of hol? Hoe zorgen planten ervoor dat ze niet opgegeten worden? En hoe blijven insecten onzichtbaar voor hun vijanden? Kunnen mensen iets van deze slimmigheidjes leren? Doe drie challenges en verdien een leuk cadeautje.

De Slimme Rick Challenge kaarten

De Slimme Rik Challenge is leuk voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Er zijn in totaal drie kaarten te verkrijgen bij het bezoekerscentrum en ze kosten €2,50 per stuk. Bij aanschaf van de eerste kaart, ontvang je een handig bewaarmapje. Zodra je een challenge hebt uitgevoerd kun je een stempel halen bij het bezoekerscentrum. Heb je alle drie de challenge uitgevoerd en de stempels verzameld in jouw mapje? Dan ontvang je een leuk presentje.

De challenges kunnen overal in de natuur worden uitgevoerd. Dus als je nog niet klaar bent met het uitvoeren van de challenge, kan je thuis of in de buurt verdergaan. De stempel en het presentje kan je op een later moment bij het bezoekerscentrum halen.