Meer excursies

30
jun
Forest mindfulness

Forest mindfulness

Iedereen die regelmatig naar het bos komt, weet dat je er ook tot rust kunt komen, waardoor je minder druk en stress voelt.

Natuur maakt gezond

Tijdens een trage wandeling, waarbij alle zintuigen wagenwijd worden opengezet, kom je letterlijk in contact met het duinbos. Onderweg doe je onder begeleiding van een ervaren gids oefeningen uit de traditionele Chinese gezondheidszorg: de qigong/taiij qi. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat zowel de natuur als de oefeningen helpen stress te verlagen en ons immuunsysteem te versterken.

Opladen

We dompelen ons intuïtief onder, laten ons verwonderen en verrassen door alles wat de natuur ons al voelend, luisterend proevend en ruikend biedt. We vertragen in de stilte van het moment. Loslaten en weer opladen.

Buiten word je beter

Natuurmonumenten wil je tijdens deze excursie meegeven dat natuur gezond maakt. Regelmatig ontspannen in de natuur draagt bij aan vermindering van stress en versterkt het immuunsysteem.

Goed om te weten

  • Trek geen strak zittende kleding aan.
  • De activiteit vindt buiten plaats. Controleer jezelf na een bezoek aan de natuur op teken.
  • Meld je van tevoren online aan via deze link.
Vrijdag 30 juni
van 10:00 tot 12:00 uur
Adres: thv Duin en Kruidbergerweg 76, 2071LE Santpoort-Noord
Verzamelpunt: parkeerplaats ingang Duin en Kruidberg, Natuurmonumenten (let op: dit is niet de parkeerplaats bij het hotel)
Volwassenen
Georganiseerd door: Natuurmonumenten
Volwassenen:  25,00
Reserveren kan alleen via de site van Natuurmonumenten via bovenstaande link.