Meer excursies

20
jun
Midzomerbosconcert in de duinen

Midzomerbosconcert in de duinen

Kamerkoor Doulce Memoire zingt onder leiding van Felix van den Hombergh in de avondschemering in duingebied Duin en Kruidberg. In de open lucht kunt u op een mooie open lommerrijke plek in het duinbos genieten van een sfeervol zomeravondconcert.

Het koor zingt vooral – hoe kan het ook anders op deze mooie plek - over de natuur en over mooie avonden. Doulce Memoire zingt enkele prachtige weemoedige volksliederen van Roemeense en Tjechische componisten. Daarnaast klinken werken van Brahms en Elgar en het eigen lijflied ‘Doulce Memoire’ tussen de bomen.

Dit concert wordt georganiseerd door Doulce Memoire in samenwerking met Natuurmonumenten en blijkt al jaren een ijzersterke formule door de combinatie van ongedwongen setting, mooie muziek en mooie natuur.

Picknickmand en kleedje mee

Wil je comfortabel luisteren en genieten? Neem dan een kussentje, plaid of stoeltje mee. Het concert vindt plaats op een grasveld in het bos. Je kunt zelf een mooi zitplekje uitzoeken. Je mag ook een eigen picknick meenemen, maar laat geen afval achter in het bos.

Aanvang: 19.30 uur op de parkeerplaats van ingang van Duin en Kruidberg in Santpoort-Noord (dit is tegenover ijsboerderij Hoeve Duin en Kruidberg). Parkeergelegenheid is beperkt, dus kom het liefst lopend of op de fiets.

We verzamelen bij het informatiebord bij de ingang van het natuurgebied en lopen gezamenlijk onder leiding van de boswachter in 10-15 minuten naar de locatie van het concert. Deze locatie is alleen lopend bereikbaar.

Het wordt een fijne muzikale avond op een prachtige locatie, waar we altijd worden begeleid door het geluid van vogels en het zachtjes ruisen van de bomen.

Kaartjes kosten €12,50. Leden van Natuurmonumenten krijgen 30% korting en betalen slechts €8,75

Praktische info:

  • Boek hier van tevoren online je tickets

  • Kom op tijd!

  • De locatie van het concert is niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel

  • Check de weersvoorspellingen en neem eventueel een jas/trui mee

  • Controleer jezelf bij thuiskomst op teken

  • In geval van erg slecht weer wordt het concert verplaatst naar de O.L.V.O.O.-kerk in Overveen. Check bij twijfel kort van tevoren: www.doulcememoire.nl

Dinsdag 20 juni
van 19:30 tot 22:00 uur
Adres: thv Duin en Kruidbergerweg 76,
Verzamelpunt: Informatiepaneel bij de ingang van natuurgebied Duin en Kruidberg, ingang thv Duin- en Kruidbergerweg 74
Volwassenen
Georganiseerd door: Doulce Memoire ism Natuurmonumenten
Volwassenen:  12,50
Reserveren via de website van Natuurmonumenten via de link op deze pagina