Meer excursies

18
nov
Coaching in het bos: over loslaten

Coaching in het bos: over loslaten

Loslaten is een hele kunst voor mensen. En het is een makkie voor bomen. Die laten ieder jaar hun blaadjes vallen. Precies op het goede moment, precies zoals het moet, precies zoals goed voor ze is. En ze hebben een top-techniek om dat te doen.

Tijdens een middag coaching in de natuur leer je over loslaten. Hoe dat kan en hoe dat helpt. Een bijzondere, laagdrempelige kans om te werken aan het loslaten in je eigen leven. Mieke Elekan is professioneel coach en werkt als vrijwilliger voor Natuurmonumenten.

Voorbeelden in de natuur

Wij mensen zijn geen bomen natuurlijk, ook zijn we vaak uit hetzelfde hout gesneden. Toch kunnen we ons wel door die bomen laten inspireren. Om een beetje lichter en natuurlijker te zijn; om te kunnen kiezen wat losgelaten mag worden, en wat we willen vasthouden omdat het goed voor ons is. Dus op naar de bomen, precies op het moment dat ze met al dat loslaten bezig zijn. Weer of geen weer….het gaat door.

Resultaat voor jezelf: voorbeeldgedrag van de natuur kunnen navolgen, inspirerende ideeën en kennis over de techniek van loslaten, natuurlijk.

Praktisch:

  • De middag vindt deels buiten en deels binnen plaats (in de werkschuur De Bosuil van Natuurmonumenten, op loopafstand van de parkeerplaats). Trek geschikte kleding aan.
  • Inclusief koffie/thee, neem zelf eventueel iets te eten mee.
  • Deze workshop is voor volwassenen

Aanmelden doe je hier

Zaterdag 18 november
van 12:00 tot 16:00 uur
Verzamelpunt: parkeerplaats Duin en Kruidberg
volwassenen
Georganiseerd door: Natuurmonumenten
Volwassenen: leden Natuurmonumenten 12,00; niet-leden 17,00
Reserveren is alleen mogelijk via bovenstaande link