Vergaderen in de duinen

Laat je inspireren in de natuur

Vergaderen in de duinenBen je op zoek naar een unieke vergaderlocatie? In het Nationaal Park kun je op meerdere locaties zalen huren. Een training of vergadering in Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een regelrechte verademing. Maak een wandeling in de pauze of sluit de dag af met een inspirerende excursie door het gebied. De afwisseling, het uitzicht en de frisse lucht houden je scherp!

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

Vanuit de zaal van het Bezoekerscentrum kijk je uit op de Kennemerduinen en bij goed weer stap je zo naar buiten op je eigen terras. En wat dacht je van een korte wandeling of fietstocht na een heerlijke biologische lunch? Dé manier om de hoofden weer helemaal leeg te maken.

Met de huur ondersteun je het bezoekerscentrum en haar activiteiten in het Nationaal Park.

Huren

Onze zaal  is licht en luchtig en heeft een prachtig uitzicht op de duinen.

Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen dat in de zaal vergadert.

t/m 10 personen: Dagdeel €250,- / Dag €425,- 

t/m 20 personen: Dagdeel €375,- / Dag €550,-

T/m 30 personen: Dagdeel €485,- / Dag €675,-

Prijzen zijn inclusief BTW - Exclusief catering

Faciliteiten

Uiteraard is de zaal van alle faciliteiten voorzien, en bij de prijs inbegrepen: • Wifi • Beamer  • Flip-over. Heb je andere wensen? Laat het ons weten!

Arrangementen

Vraag naar de mogelijkheden om uw activiteit in de vergaderzaal te combineren met een excursie in het nationaal park, zoals een excursie naar de wisenten, of een voor jou op maat gemaakte activiteit. Ook fietsverhuur is mogelijk. Wij denken graag met je mee.

Praktische info

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen bevindt zich slechts vier kilometer van het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Bij het bezoekerscentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid. 

 

Catering

Het Duincafé verzorgt voor alle vergaderarrangementen biologische catering op maat. Download hier de menukaart.

Je arrangement afstemmen met het Duincafé? Dat kan via 06-25040149.

Boeken

Direct een offerte aanvragen of optie vastleggen? Vul dan het formulier in. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met de balie van het Bezoekerscentrum.

 

De Bosuil

Vergaderlocatie de Bosuil ligt op 10 minuten lopen van parkeerplaats Duin en Kruidberg. Een unieke plek, waar je vergadert tussen de nachtegalen en Schotse hooglanders.

Faciliteiten

De ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen. Flipover, beamer met projectiescherm en wifi zijn aanwezig (wifi nog in aanleg). Koffie en thee (zelfbediening) zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een lunch in natuurlijke sfeer worden gezorgd. Bij mooi weer kun je buiten eten.

Teamtraining in de natuur

Je kunt de bijeenkomst aanvullen met een teamtraining:

  • Teamactiviteiten in de natuur
  • Werken in de natuur
  • Excursie met de boswachter

Kosten en reserveren

Kijk op www.natuurmonumenten.nl of neem contact op met Gerard Ridderhof van Goesting BV via (0251) 200038 of gerard@goesting.nl.

Adres

Vergaderlocatie ‘De Bosuil’ bereik je lopend, vanaf de parkeerplaats aan de Duin en Kruidbergerweg ter hoogte van nr. 74, 2071 LE Santpoort-Noord.