Vergaderen in de duinenIn het Nationaal Park kun je op meerdere locaties zalen huren. Een training of vergadering in Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een regelrechte verademing. Maak een wandeling in de pauze of sluit de dag af met een inpsirerende excursie door het gebied. De afwisseling, het uitzicht en de frisse lucht houden je scherp!

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

Vanuit de zalen van het Bezoekerscentrum kijk je uit op de Kennemerduinen en bij goed weer stap je zo naar buiten op je eigen terras. En wat dacht je van een korte wandeling of fietstocht na een heerlijke biologische lunch? Dé manier om de hoofden weer helemaal leeg te maken.

 

Met de huur ondersteun je het bezoekerscentrum en haar activiteiten in het Nationaal Park.

 

 

Huren

  • Zaal Watermunt is licht en luchtig en heeft een prachtig uitzicht op de duinen. Deze zaal is geschikt voor 12 personen in vergaderopstelling en 16 in zaalopstelling.
  • Huurprijs: €175,- per dagdeel €225,- per dag. 

 

  • Zaal Teunisbloem biedt meer ruimte en is geschikt voor 20 personen in vergaderopstelling tot 45 in zaalopstelling. Deze zaal heeft een meer besloten karakter en een doorkijk naar buiten.
  • Huurprijs: €225,- per dagdeel €275,- per dag.

 

  • Ook grotere groepen tot 70 personen kunnen bij ons terecht. Daarvoor voegen wij onze beide zalen samen tot één grote.
  • Huurprijs: €300,- per dagdeel €425,- per dag.

Faciliteiten

Uiteraard zijn de zalen van alle faciliteiten voorzien, en bij de prijs inbegrepen: • Wifi • Beamer • TV-scherm • Flip-over. Heb je andere wensen? Laat het ons weten!

Arrangementen

Vraag naar de mogelijkheden om uw activiteit in de vergaderzaal te combineren met een excursie in het nationaal park, zoals een excursie naar de wisenten, of een voor jou op maat gemaakte activiteit. Ook fietsverhuur is mogelijk. Wij denken graag met je mee.

Praktische info

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen bevindt zich slechts vier kilometer van het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Bij het bezoekerscentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het bezoekerscentrum is geopend van dinsdag tot en met zondag. In de schoolvakanties regio Noord ook op maandag geopend.

Honden zijn niet toegestaan in het bezoekerscentrum en in dit gedeelte van het Nationaal Park.

Boeken

Direct een offerte aanvragen of optie vastleggen? Vul dan het formulier in. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met de balie van het Bezoekerscentrum.

Catering op maat

Het Duincafé verzorgt biologische catering op maat. Van koffie en thee tot een geheel verzorgd dagarrangement vanaf € 19,50 p.p. (inclusief lekkers bij de koffie, lunch en sappen ‘s middags). Sluit bijvoorbeeld een mooie tocht met een gids af met een compleet verzorgde borrel of een mediterraans of seizoens- dinerbuffet in het Duincafé. Dit is al mogelijk vanaf 20 personen.

Informatie over catering is direct op te vragen bij het Duincafé, 06-25040149 of bij Karmeliet catering.

De Bosuil

Vergaderlocatie de Bosuil ligt op 10 minuten lopen van parkeerplaats Duin en Kruidberg. Een unieke plek, waar je vergadert tussen de nachtegalen en Schotse hooglanders.

Faciliteiten

De ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen. Flipover, beamer met projectiescherm en wifi zijn aanwezig (wifi nog in aanleg). Koffie en thee (zelfbediening) zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een lunch in natuurlijke sfeer worden gezorgd. Bij mooi weer kun je buiten eten.

Teamtraining in de natuur

Je kunt de bijeenkomst aanvullen met een teamtraining:

  • Teamactiviteiten in de natuur
  • Werken in de natuur
  • Excursie met de boswachter

Kosten en reserveren

Kijk op www.natuurmonumenten.nl of neem contact op met Gerard Ridderhof van Goesting BV via (0251) 200038 of gerard@goesting.nl.

Adres

Vergaderlocatie ‘De Bosuil’ bereik je lopend, vanaf de parkeerplaats aan de Duin en Kruidbergerweg ter hoogte van nr. 74, 2071 LE Santpoort-Noord.