Het nationaal park in beeld

 

Vlieg mee over de zeereep

Beleef stuivende duinen vanuit je luie stoel. Vlieg mee naar het project Noordwest Natuurkern. Klaar sinds maart 2013 en uitgevoerd met subsidie van LIFE en de provincie Noord-Holland.

Kijk mee met de Jeugdvogelclub

Wil je alles weten van vogels en ze van dichtbij onderzoeken? Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland heeft een vogelclub voor jonge vogelaars.

Verwonderd duin : kunst in de duinen

Bijzondere belevenissen geven een speciale kijk op de natuur. Boswachters nodigden kunstenaars uit in hun duinen. Georganiseerd door PWN op 29 en 30 augustus 2015.

Oog in oog met Podryw de wisent

Stier Podryw verhuisde in 2007, met een aantal andere wisenten, vanuit Polen naar het Kraansvlak. Na zijn overlijden werd hij opgezet. Sinds 4 juli 2015 is hij te bewonderen in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. Neem een kijkje achter de schermen met Noord-Holland Leeft! van RTV Noord-Holland.

Wandelen met Walter

Op een mooie mistige dag in maart maakten studenten van de Hogeschool Inholland de reportage 'Wandelen met Walter'. De eerste tekenen van de lente waren die al zichtbaar die dag. Loop mee met de boswachter van PWN langs de schaapskudde,vossensporen en de mooiste boom in Nationaal Park Zuid-Kennemerland....
Bekijk de reportage op de website van het Haarlems Dagblad.

 

Bekijk de reportage van RTV Noord-Holland over de wisenten.