Vergaderen in de duinen

Laat je inspireren in de natuur.

Vergaderen in de duinen

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie? In het Nationaal Park kun je op meerdere plekken terecht. Een training of vergadering in Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een verademing. Maak een wandeling in de pauze of sluit de dag af met een inspirerende excursie door het gebied. De afwisseling, het uitzicht en de frisse lucht houden je scherp!

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

In het najaar worden de horeca en de zalen in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen verbouwd. Op 4 september 2023 starten de verbouwingswerkzaamheden met een verwachte opleverdatum op 23 december 2023. In deze periode is het niet mogelijk om van de zaal gebruik te maken.

Vanuit de zaal van het Bezoekerscentrum kijk je uit op de Kennemerduinen en bij goed weer stap je zo naar buiten op je eigen terras. En wat dacht je van een korte wandeling of fietstocht na een heerlijke biologische lunch? Dé manier om de hoofden weer helemaal leeg te maken. 

Met de huur ondersteun je het bezoekerscentrum en haar activiteiten in het Nationaal Park.

Huren

  • Onze zaal  is licht en luchtig en heeft een prachtig uitzicht op de duinen.
  • Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen dat in de zaal vergadert;
  • t/m 10 personen: Dagdeel €250,- / Dag €425,- 
  • t/m 20 personen: Dagdeel €375,- / Dag €550,-
  • T/m 36 personen: Dagdeel €485,- / Dag €675,-
  • Prijzen zijn inclusief BTW - Exclusief catering.     

Faciliteiten

Uiteraard zijn de zalen van alle faciliteiten voorzien, en bij de prijs inbegrepen: • Wifi • Beamer •  • Flip-over. Heb je andere wensen? Laat het ons weten!

Arrangementen

Vraag naar de mogelijkheden om uw activiteit in de vergaderzaal te combineren met een excursie in het nationaal park, zoals een excursie naar de wisenten, of een voor jou op maat gemaakte activiteit. Ook fietsverhuur is mogelijk. Wij denken graag met je mee.

Praktische informatie

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen bevindt zich slechts vier kilometer van het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Bij het bezoekerscentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het bezoekerscentrum is geopend van dinsdag tot en met zondag. In de schoolvakanties regio Noord ook op maandag geopend.

Honden zijn niet toegestaan in het bezoekerscentrum en in dit gedeelte van het Nationaal Park.

Boeken

Direct een offerte aanvragen of optie vastleggen? Vul dan het formulier in. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met de balie van het Bezoekerscentrum.

Catering op maat

Het Duincafé verzorgt biologische catering op maat. Van koffie en thee met luxe cakes en koeken voor €9,95 p.p., tot een geheel verzorgd dagarrangement voor € 35 p.p. met lunch en sappen ‘s middags. Sluit een mooie tocht met een gids af met een compleet verzorgde borrel en een mediterraans of seizoens- dinerbuffet in het Duincafé. Dit is al mogelijk vanaf 15 personen.

Informatie over catering is direct op te vragen bij het Duincafé, 06-25040149 of bij Karmeliet catering.

De Bosuil

Vergaderlocatie de Bosuil ligt op 10 minuten lopen van parkeerplaats Duin en Kruidberg. Een unieke plek, waar je vergadert tussen de nachtegalen en Schotse hooglanders.

Faciliteiten

Werkschuur De Bosuil ligt midden in het natuurgebied. Er hoort dan ook altijd een natuurelement in het programma. Je bent te gast bij de boswachters van Natuurmonumenten. De ruimte is geschikt voor maximaal 14 personen. De keuken en toiletten deel je met de boswachters en vrijwilligers. Flipover en beamer met projectiescherm zijn aanwezig. Er is geen wifi, wel een heel snel bereik op het GSM-netwerk. Koffie en thee (zelfbediening) zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een lunch in natuurlijke sfeer worden gezorgd. Bij mooi weer kun je buiten eten.

 

Teamtraining in de natuur

Je kunt de bijeenkomst aanvullen met een teamtraining:

  • Teamactiviteiten in de natuur
  • Werken in de natuur
  • Excursie met de boswachter

Kosten en reserveren

Kijk op www.natuurmonumenten.nl of neem contact op met Gerard Ridderhof van Goesting BV via (0251) 200038 of gerard@goesting.nl.

Adres

Vergaderlocatie ‘De Bosuil’ bereik je lopend, vanaf de parkeerplaats aan de Duin en Kruidbergerweg ter hoogte van nr. 74, 2071 LE Santpoort-Noord.

 

Ga je mee het bos in?

Je meeting eens anders inrichten? Kom in beweging, los van de laptop, flipover en mobiel. Door fysieke beweging komt het team niet alleen lichamelijk in beweging ook psychisch kom het team in beweging. Er is letterlijk meer ruimte om na te denken over hetgeen wat op dat moment speelt, waar de koers van het bedrijf heen moet. In een groene energie workout komen het gesprek en de gemoederen ook letterlijk in beweging. Lees meer...