Vergaderen in Bezoekerscentrum
De Kennemerduinen

 

Vanuit de zaal van het Bezoekerscentrum kijk je uit op de Kennemerduinen en bij goed weer stap je zo naar buiten op je eigen terras. En wat dacht je van een korte wandeling of fietstocht na een heerlijke biologische lunch? Dé manier om de hoofden weer helemaal leeg te maken. 

Met de huur ondersteun je het bezoekerscentrum en haar activiteiten in het Nationaal Park.

 

 

 

 

Wij gaan verbouwen! In het voorjaar van 2023 vernieuwen wij onze vergaderzaal en het Duincafé. Daarom kunnen wij in deze periode beperkt reserveringen aannemen. Een offerte aanvragen kan natuurlijk altijd!

Huren

Onze zaal  is licht en luchtig en heeft een prachtig uitzicht op de duinen.

Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen dat in de zaal zal vergaderen.

t/m 10 personen: Dagdeel €250,- / Dag €425,- 

t/m 20 personen: Dagdeel €375,- / Dag €550,-

T/m 30 personen: Dagdeel €485,- / Dag €675,-

Prijzen zijn inclusief BTW - Exclusief catering

Faciliteiten

Uiteraard zijn de zalen van alle faciliteiten voorzien, en bij de prijs inbegrepen: • Wifi • Beamer • TV-scherm • Flip-over. Heb je andere wensen? Laat het ons weten!

Arrangementen

Vraag naar de mogelijkheden om uw activiteit in de vergaderzaal te combineren met een excursie in het nationaal park, zoals een excursie naar de wisenten, of een voor jou op maat gemaakte activiteit. Ook fietsverhuur is mogelijk. Wij denken graag met je mee.

Praktische informatie

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen bevindt zich slechts vier kilometer van het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Bij het bezoekerscentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het bezoekerscentrum is geopend van dinsdag tot en met zondag. In de schoolvakanties regio Noord ook op maandag geopend.

Honden zijn niet toegestaan in het bezoekerscentrum en in dit gedeelte van het Nationaal Park.

Boeken

Direct een offerte aanvragen of optie vastleggen? Vul dan het formulier in. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met de balie van het Bezoekerscentrum.

Catering op maat

Het Duincafé verzorgt biologische catering op maat. Van koffie en thee tot een geheel verzorgd dagarrangement voor € 27,50 p.p. (inclusief lekkers bij de koffie, lunch en sappen ‘s middags). Sluit bijvoorbeeld een mooie tocht met een gids af met een compleet verzorgde borrel of een mediterraans of seizoens- dinerbuffet in het Duincafé. Dit is al mogelijk vanaf 15 personen.

Informatie over catering is direct op te vragen bij het Duincafé, 06-25040149 of bij Karmeliet catering.