Groepsuitjes

Gedurende het gehele jaar zijn er volop excursiemogelijkheden. Deze excursies worden geleid door vrijwillige excursieleiders van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, door natuurgidsen van IVN Zuid-Kennemerland, KNNV, Vogelwerkgroep en door boswachters. Naast de excursies in de activiteitenkalender kunt u een excursie op maat aanvragen.

Excursie op aanvraag

Excursies kunnen speciaal op maat georganiseerd worden, een leuke invulling van bijvoorbeeld een (kinder)verjaardag of bedrijfsuitje! Een excursie vraag je uiterlijk drie weken van tevoren aan via het het aanvraagformulier hieronder.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een excursie op Landgoed Elswout.
  • Een themawandeling in de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland: het ontstaan van de duinen, speuren naar sporen, flora en fauna, vleermuizen spotten of met al je zintuigen de natuur beleven.
  • Een excursie met de boswachter naar de wisenten.
  • De Thijsse tour, een natuurhistorische fiets- en wandeltocht langs markante plekken uit leven en werk van de natuurbeschermer Jac.P. Thijsse.

 

Als groepsexcursies organiseren wij geen schemer-, avond- of nachtwandelingen. Deze bieden wij slechts beperkt aan als publieksexcursies via onze activiteitenkalender, maar niet als groepsaanvraag. Reden hiervoor is dat het Nationaal Park na zonsondergang en voor zonsopkomst gesloten is om zo de nacht- en schemerdieren de rust te geven. De publieksexcursies zijn gepland op vooraf vastgestelde momenten in afstemming met de beheerder.

 

Aanvraagformulier

Naam *
Organisatie
Telefoon *
E-mailadres *
Adres *
Postcode en plaats *
Datum en tijd excursie *
Gewenste thema van de excursie
Startplaats
Hoeveel personen? *
Mag het Duincafé contact met opnemen voor een cateringarrangement? *

Eventuele toelichting op je aanvraag
* verplicht