Vraag het onze boswachters op wo 31 juli

10 juli 2024

Op woensdag 31 juli vieren we de Internationale Dag van de Boswachter in het Nationaal Park. Dit is een speciale dag om onze boswachters in het zonnetje te zetten en te leren over hun belangrijke werk.

Tijdens deze dag kun je op verschillende plekken in het Nationaal Park onze boswachters ontmoeten. Dit is een unieke kans om meer te weten te komen over wat een boswachter doet. Je kunt ze van alles vragen over hun werk en de dieren en planten die in het park leven.

In het Nationaal Park werken PWN, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten samen aan het beheer van de natuur. En kun je de boswachters van deze organisaties ontmoeten.

Hoe laat en waar?

  • 10.00 - 12.30 uur op de parkeerplaats van Duin en Kruidberg kun je kennismaken met de boswachters van Natuurmonumenten en een minispeurtocht volgen.
  • 11.00 - 12.30 uur bij de jachtkamer van Buitenplaats Elswout kun je al jouw vragen stellen aan de boswachter van Staatsbosbeheer.
  • 14.00 - 15.00 uur langs het pad dat van Bezoekerscentrum De Kennemerduinen naar 't Wed leidt, vlak bij het houten beeld van Stijn Konijn, staat de boswachter van PWN klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Mis deze kans niet om de mensen te ontmoeten die ons Nationaal Park zo mooi en veilig houden.