Bereikbaarheid


Met de auto

Gebruik de digitale kaart om je bezoek te plannen. Het Nationaal Park is goed bereikbaar vanaf de Westelijke Randweg N208 en de A9.

Parkeren

Op de digitale kaart staat ook aangegeven waar je kunt parkeren (de blauwe P's). Bijna alle parkeerterreinen zijn gratis. Betaald parkeren geldt alleen voor de parkeerterreinen Koevlak (7), Parnassia (20) en Bleek en Berg (5). Het eerste half uur is gratis. Het dagtarief is gelijk aan het tarief voor 5 uur. Voor Parnassia geldt een maximumbedrag van € 15,- en voor Bleek en Berg en Koevlak € 8,- per dag. Je kunt betalen met pinpas of creditcard.

TIP: koop een parkeerjaarkaart van PWN voor €88,-. Deze is verkrijgbaar bij het Bezoekerscentrum en bij de PWN-parkeerkiosk van parkeerterrein Parnassia. Deze parkeerjaarkaart is geldig op de parkeerterreinen Koevlak, Parnassia en Bleek en Berg.

Openbaar vervoer

  • Gebruik de digitale kaart om je bezoek te plannen. Op deze kaart zijn alle 25 ingangen van het Nationaal Park met oranje iconen aangegeven.
  • Dichtbij station Overveen liggen het bezoekerscentrum en de ingangen De Zanderij en Middenduin/Duinlust. Download hier een kaartje met de route naar het bezoekerscentrum vanaf station Overveen. Ga naar www.ns.nl.
  • Vanaf station Santpoort-Noord is het 10 minuten lopen naar ingangen Duin en Kruidberg en Midden-Herenduin. Ga naar www.ns.nl.
  • Met de bus naar het bezoekerscentrum

Voor accomodatie in de buurt, ga naar HotelsCombined.