Informatiebalie

LET OP:

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen is wegens de aangescherpte coronamaatregelen t/m 14 januari 2022 gesloten. Parkeerplaats Koevlak is te bereiken en het Duin cafe is via een afgifte luik dagelijks geopend van 09.00 - 17.00 uur. Het zitgedeelte op het terras is niet toegankelijk. De binnen toiletten zijn gesloten. De toiletten buiten op het terras en de toiletten bij 't Wed zijn wel geopend.

Alle excursies zijn t/m 14 januari 2022 geannuleerd. Bezoekers die in deze periode een excursie hebben geboekt, ontvangen hierover een dezer dagen bericht. Fietsverhuur en speurtochten zijn niet mogelijk.

Voor parkeerkaarten kunnen bezoekers naar het loket bij de slagboom bij parkeerplaats Parnassia.

Zie bovenstaande info.

De informatiebalie is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur en op alle maandagen tijdens de schoolvakanties van regio Noord, op 2e Kerstdag, 2e Paasdag en op 2e Pinksterdag. Het bezoekerscentrum is gesloten op 1e Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Koningsdag.

Voor toegang tot het bezoekerscentrum wordt de QR-code van bezoekers gecontroleerd.

Het afhaalloket van het Duincafé is iedere dag geopend vanaf 9 uur. Toiletten zijn ook toegankelijk. Duincafé is open op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag!

Adres & route

Zeeweg 12

2051 EC Overveen

Routebeschrijving

Contact

De informatiebalie van het bezoekerscentrum is bereikbaar gedurende de openingstijden.

T: 023-54 11 123

M: info@np-zuidkennemerland.nl

Of stel je vraag via het contactformulier.