Het Duincafé

Het Duincafé biedt het lekkerste uit eigen regio en zo veel mogelijk biologisch. Begin je dag met een heerlijke cappuccino met huisgemaakte appeltaart. Na je wandeling of fietstocht geniet je op het terras van een biologische lunch, of sluit de dag af met drankjes en een borrelplank. Ben je op zoek naar catering voor jouw gezelschap? Vraag naar de mogelijkheden via 06 25 04 01 49 of kijk op www.duincafedekennemerduinen.nl

Het Duincafé is iedere dag geopend vanaf 9 uur. Toiletten zijn ook toegankelijk.

Groepen en feestjes

  • Lunchen met een groep binnen of op het zonnige terras.
  • Sluit een mooie dag af met een compleet verzorgde borrel of geniet na tijdens een Mediterraans of seizoensgebonden dinerbuffet in het Duincafé. Dit is al mogelijk vanaf 20 personen.
  • Vier je je verjaardag met een speurtocht in de duinen? Dan krijg je vast ook lekkere trek! Het Duincafé biedt verschillende kinderarrangementen aan. Download hier de menukaart.

    Een speurtocht met arrangement boek je in één keer bij het bezoekerscentrum.

  • Ook voor een (familie)feest ben je bij het Duincafé aan het juiste adres. Combineer een buitenactiviteit met een bijeenkomst in de vergaderzaal, met eigen terras.

Vergaderen en arrangementen

Een vergadering op de planning? Onze vergaderzaal is een unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten. Geniet van het uitzicht op de Kennemerduinen en stap naar buiten op je eigen besloten terras. Het Duincafé verzorgt de catering met een mooie kaart van biologische streekproducten. Een fietstocht of excursie als aanvulling op jouw bijeenkomst? Wij denken graag met je mee!

Meer over vergaderen in de natuur

Lokaal en verantwoord

Het Duincafé serveert zoveel mogelijk lokale en biologische producten. Naast onze biologische koffie serveren we de speciaal door Groen Vitaal samengestelde Nationaal Park Zuid-Kennemerland kruidenthee en de medewerkers van het Appeltaart Imperium (St. Roads) uit Haarlem bakken dagelijks vers onze appeltaarten. Voor de borrel serveren we naast onze biologische rundvleesbitterballen meerdere vegetarische opties zoals GRO oesterzwam bitterballen en Olijck zeegroenten bitterballen. Een ruim assortiment speciaal biertjes van o.a. Lowlander maakt de borrel helemaal af. Samen met het bezoekerscentrum heeft het Duincafé een gouden Green Key voor de bedrijfsvoering.


Contact

T: 023 525 68 22

Bezoek de website van het Duincafé

Volg Duincafé De Kennemerduinen op Facebook.