Het Duincafé

In het bezoekerscentrum aan de Zeeweg 12 bevindt zich het Duincafé. Na je wandeling of stevige fietstocht kun je hier terecht voor het lekkerste uit eigen regio en zo veel mogelijk biologisch. Zo geniet je dubbel van een smakelijke lunch op het zonovergoten terras. Je kunt er ook een picknickmand bestellen. Voor groepen verzorgt het Duincafé catering op maat, van een gezellige borrel tot een seizoensdiner.

Vraag naar de mogelijkheden via 06-25 04 01 49 of kijk op www.karmelietcatering.nl

Het afhaalloket van het Duincafé is iedere dag geopend vanaf 9 uur. Toiletten zijn ook toegankelijk.

 

Groepen en feestjes

  • Lunchen met een groep binnen of op het zonnige terras is al mogelijk vanaf € 11.95 p.p.
  • Sluit een mooie dag af met een compleet verzorgde borrel of geniet na tijdens een Mediterraans of seizoensgebonden dinerbuffet in het Duincafé. Dit is al mogelijk vanaf 20 personen.
  • Vier je je verjaardag met een speurtocht in de duinen? Dan krijg je vast ook lekkere trek! Het Duincafé biedt verschillende kinderarrangementen aan:

    Muffinarrangement € 5,00 per kind: muffin versierd met slagroom en diverse sprinkels en limonade. Poffertjesarrangement incl. ijsje € 8,50 per kind: poffertjes met poedersuiker, limonade en biologisch NICE Knijpijsje. Pannenkoek & limo € 8,50 per kind: pannenkoek met stroop/poedersuiker en limonade. Pannenkoekarrangement incl. ijsje € 10,00 per kind: pannenkoek met stroop/poedersuiker, limonade en biologisch NICE Knijpijsje. Een speurtocht met arrangement boek je in één keer bij het bezoekerscentrum.

  • Ook voor een (familie)feest ben je bij het Duincafé aan het juiste adres. Combineer een buitenactiviteit met een bijeenkomst in een van de zalen, met eigen terras. Er zijn drie zalen, geschikt voor groepen tot max. 90 personen. Huurprijzen van € 225,- tot € 425,-. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er speciale arrangementen.

 


Vergaderen en arrangementen

In het bezoekerscentrum zijn twee vergaderzalen te huren. Huur je een vergaderzaal, dan verzorgt het Duincafé catering op maat. Laat weten wat jouw wensen zijn. Het Duincafé biedt voor elk wat wils: van een kop koffie tot een geheel verzorgd dagarrangement vanaf € 27,50 p.p. (incl. koffie met wat lekkers, lunch en sappen ’s middags). De arrangementen zijn heel goed te combineren met een wisentexcursie, een interessante lezing over de natuur of één van de vele andere mogelijke excursies in het Nationaal Park.

Meer over vergaderen in de natuur


Lokaal en verantwoord

Het Duincafé serveert zoveel mogelijk lokale en biologische producten. Naast onze biologische koffie serveren we de speciaal door Groen Vitaal samengestelde Nationaal Park Zuid-Kennemerland kruidenthee en de medewerkers van het Appeltaart Imperium (St. Roads) uit Haarlem bakken dagelijks vers onze appeltaarten. Voor de borrel serveren we naast onze biologische rundvleesbitterballen meerdere vegetarische opties zoals GRO oesterzwam bitterballen en Olijck zeegroenten bitterballen. Een ruim assortiment speciaal biertjes van o.a. Lowlander maakt de borrel helemaal af. Samen met het bezoekerscentrum heeft het Duincafé sinds 2013 een gouden Green Key.


Contact

T: 06-25 04 01 49

Bekijk hier de website van De Karmeliet.

Volg Duincafé De Kennemerduinen op Facebook.