Informatieavond Natura 2000-beheerplan

12 augustus 2016

De provincie Noord-Holland organiseert op dinsdagavond 13 september een informatieavond over het Natura 2000-beheerplan Kennemerland-Zuid. Tijdens deze avond worden belangstellenden geïnformeerd over wat onze partners doen om de natuur in het park te beschermen. Daarnaast is er gelegenheid om te reageren op het plan en vragen te stellen.

 

Programma

De avond start met een presentatie door de natuurbeheerders over de rijkdom aan natuur en over het beheer van het gebied. Hierna geeft de beleidsambtenaar van de provincie Noord-Holland een presentatie over het Natura 2000 beheerplan. Je leert o.a. welke maatregelen nodig zijn om de Natura 2000-doelen te realiseren. Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van de aanwezige organisaties.

 

De informatieavond op 13 september begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur (inloop is vanaf 19.00 uur). De locatie is het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, Zeeweg 12 in Overveen.

 

Natura 2000

Natura 2000 is een netwerk van beschermde natuurgebieden in de Europese Unie. Het doel van Natura 2000 is de achteruitgang van de biodiversiteit terugdringen en de verscheidenheid van soorten planten en dieren vergroten. Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is één van de 19 Natura 2000-gebieden in Noord-Holland.

Lees meer

 

Aanmelden

Wilt u de informatieavond bijwonen? Meld u zich dan aan door een e-mail te sturen naar: informatieavondnatura2000@noord-holland.nl. Geef a.u.b. aan met hoeveel personen u komt.