Doe mee: Stem op elektrisch parkeren!

20 januari 2017

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland heeft circa 2 miljoen bezoekers per jaar waarvan een groot gedeelte parkeert op de parkeerplaats nabij het bezoekerscentrum ‘De Kennemerduinen’. Duurzaamheid staat centraal in onze organisatie. Steeds meer auto’s rijden elektrisch. Stem nu voor vier electrische oplaadpunten via het Eneco Luchterduinenfonds!

 

Wij willen bezoekers die elektrische rijden en bij de ingang ‘De Kennemerduinen’ parkeren met dit initiatief de gelegenheid bieden hun auto op te laden. Wij willen graag deze oplaadservice verlenen met behulp van het Luchterduinen Fonds. Met een viertal elektrische oplaadpalen met elk twee oplaadpunten op de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum ‘De Kennemerduinen’ kunnen wij aan de veelgehoorde wens van onze bezoekers tegemoet komen.

 

Hoe mooi is het als terwijl u bijvoorbeeld bij ons komt sporten tegelijkertijd uw auto wordt opgeladen? Met dit initiatief helpt het NPZK mee aan het verduurzamen van het kustgebied van de omliggende gemeenten. Een duurzame wereld vraagt nu om actie.

 

Stem op ons!