Duin Survivaldag: Kinderen leren overleven in de Kennemerduinen

21 maart 2017

Hup, weg van de computer en het bos in! Stoere kinderen worden op de Duin Survival Dag van het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen uitgedaagd om te leren overleven in de natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

 

Het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen in Overveen heeft op zondag 26 maart een spannende route uitgezet voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het hele gezin leert boogschieten, klimmen, speuren en hutten bouwen. Maar dan ben je er nog niet in het bos en de duinen. Ook morse seinen, een route lopen met kaart en kompas en leren hoe een boomdetective te werk gaat, zijn onderdeel van de survivaltocht. Aan het eind mogen de kinderen, hongerig van alle avontuurlijke inspanningen, hun eigen broodje bakken.

 

Gezinnen die durven, komen op zondag 26 maart naar het Bezoekerscentrum. Starten kan op elk tijdstip tussen 11.00 en 15.00 uur. De tocht is 2 km lang, duurt ongeveer 2 uur en kost €7,50 per kind en €4,00 per volwassene. Deze activiteit is ook leuk voor verjaardagspartijtjes. Aanmelden hoeft niet!

 

Lees meer over de activiteit