Duinexpeditie: beleef het park als vogel

17 mei 2017

Vogels leven 10 keer zo snel als wij mensen. Wil je de natuur wel eens beleven in dit rappe tempo van vogels? Ga met boswachter en kunstenaar op Verwonderd Duin expeditie op 24 juni in alle vroegte.

Op zaterdag 24 juni worden expeditieleden 's ochtends vroeg op een bijzondere manier meegenomen in de tijdsbeleving van vogels. De expeditie wordt geleid door kunstenaar/muzikant Thijs van Vuure en boswachters/vogelaars Sven Pekel of Piet Veel.

Per expeditie is plek voor ongeveer 20 mensen, dus wees er snel bij. Verzamelplaats is het parkeerterrein bij strandtent Parnassia, vertrektijd 7.00 uur. Wij zorgen onderweg voor koffie, thee en een ontbijtbroodje. Download hier de folder.

Reserveer voor 24 juni

Verwonderd duin = kunst + natuur

Verwonderd Duin is in 2015 en 2016 georganiseerd als zomerevenement van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Bezoekers beleefden het duinlandschap op een hele nieuwe manier: middels verhalen en met hun zintuigen. Sindsdien kunnen fietsers zich met de Verwonderd Duin App onderdeel voelen van het landschap en genieten met kunst en natuur in de hoofdrol.

Een expeditie adopteren

In 2017 introduceren we iets nieuws: de Verwonderd Duin Expeditie. De bedoeling is dat bedrijven en organisaties een VWD-expeditie gaan ‘adopteren’, zodat door het jaar heen nieuwe expedities worden ontwikkeld door een kunstenaar in samenwerking met een boswachter. Deze unieke expeditie is steeds beperkt beschikbaar voor bezoekers van het Nationaal Park. Interesse? De Regisseuses organiseren en beheren de expedities. Download de folder voor meer informatie.