Duinmeer 't Wed is klaar voor de zomer

24 mei 2017

Vanwege de uitstekende waterkwaliteit en de overzichtelijkheid van het terrein is duinmeer ’t Wed in Overveen al jaren een geliefde zwemplek voor gezinnen met kleine kinderen en voor jongeren. ‘t Wed is het enige officiële zwemwater in PWN-gebied en tijdens het zwemseizoen, van 1 mei tot 30 oktober, wordt de kwaliteit van het water dan ook regelmatig gecontroleerd.

Er zijn geen badmeesters op het terrein aanwezig die toezicht houden. Wel controleren de boswachters van PWN regelmatig samen met de politie of bezoekers zich aan de regels houden en niet voor overlast zorgen.

Vernieuwde toiletten en parkeerautomaten

In het voorseizoen heeft PWN enkele verbeteringen aan het terrein toegebracht. Bij het duinmeertje zijn de toiletgebouwen gerenoveerd. Er is een nieuw dak, nieuw sanitair en er zijn nieuwe deuren. En om op drukke dagen de in- en uitstroom op het parkeerterrein te bevorderen, heeft PWN voor nieuwe parkeerautomaten gezorgd, waarbij bezoekers ook contactloos kunnen betalen.

Zwemwater checken

Met de mooie weersverwachtingen in het vooruitzicht is ’t Wed er helemaal klaar voor. De actuele kwaliteit van zwemwater kunt u voor uw bezoek checken op www.zwemwater.nl. Of bel bij vragen de zwemwatertelefoon, tel. 0800-9986734.