Midzomerliederen te horen op prachtige locatie!

10 juni 2013

Ervaar dit unieke concert op een geheime locatie in Duin en Kruidberg. Met volop natuurlyriek en midzomerliederen. Tijdens het concert improviseert het Siberische trio Ayarkhaan ter plekke over het duinlandschap, het strand en de zee.

 

Doulce Memoire zingt onder leiding van Felix van den Hombergh aan deze vooravond van het feest van Sint Jan (24 juni) van de Estse componist Veljo Tormis Jaanilaulud (opgedragen aan Sint Jan) en van de Letse componist Eriks Esenwalds Légende de la femme emmurée. Kaarten zijn uitsluitend op de concertlocatie verkrijgbaar. Aanvang kaartverkoop 19.30 uur op de parkeerplaats van Duin en Kruidberg. Graag contante betaling, pinnen is niet mogelijk!

 

Er wordt gewandeld én gezeten, neem vooral een plaid of kussentje mee en zo nodig extra warme kleding. Consumpties meenemen toegestaan. Er is geen toilet aanwezig. Het einde van het concert is om circa 21.45 uur. We begeleiden u weer terug naar de uitgang. Bij onverhoopt slechte weersverwachting (regen, sterke wind) wordt om 13.00 uur een vervangende locatie aangekondigd op www.koorbiennale.nl. Het concert is rolstoeltoegankelijk, mits van te voren aangemeld op inschrijven@koorbiennale.nl (i.v.m. openen van het hek). De ingang Duin en Kruidberg is goed bereikbaar per fiets, auto, en openbaar vervoer (15 minuten lopen vanaf station Santpoort-Noord). Vanaf 19.30 uur start de kaartverkoop. Om 20.00 uur lopen we richting de locatie van het concert (ca. 15 minuten).