Vacature voor Notulist

25 november 2020

Voor de vacature van notulist zoekt Nationaal Park Zuid-Kennemerland per januari 2021 een enthousiaste en betrouwbare vrijwilliger

Tussen de Noordzeekust en Haarlem, van Zandvoort tot IJmuiden, strekt Nationaal Park Zuid-Kennemerland zich uit over ongeveer 3.800 hectare als oase van rust voor de regio. Nationaal Park Zuid-Kennemerland is één van de 21 Nationale Parken die Nederland rijk is en is een enorm veelzijdig gebied. Het is in 1995 ontstaan uit een samenwerkingsverband van de terreinbeheerders Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, (PWN), particuliere eigenaren, IVN Natuureducatie, de omliggende gemeenten Zandvoort, Haarlem, Bloemendaal en Velsen en de provincie Noord-Holland. Dit samenwerkingsverband richt zich op de bescherming en natuurontwikkeling van dit bijzondere duingebied. Daarnaast willen de partners dat omwonenden en bezoekers kunnen genieten van en leren over de natuur. Samen behouden en versterken we de natuurwaarden en het cultureel erfgoed in het Nationaal Park, voor nu en voor toekomstige generaties.

Wil jij een (vrijwillige) bijdrage leveren aan dit mooie Nationaal Park?
Heb jij ervaring met het notuleren van (online) vergaderingen?
Solliciteer dan snel!

Wat zoeken wij?

  • je hebt een mbo+ werk- en denkniveau
  • je hebt enige werkervaring waarbij notuleren een van jouw taken is of was
  • je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • je bent goed in MS Word
  • je werkt accuraat
  • je bent betrouwbaar en integer
  • je werkt graag zelfstandig
  • je beschikt over een eigen laptop
  • je beschikt over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Taken

De notulist verzorgt verslaglegging van onder andere de Adviescommissie, Overleg Orgaan Nationaal Park Zuid-Kennemerland vergaderingen. In totaal betreft dit 8 overleggen. Op dit moment vinden de overleggen allen digitaal via MicroSoft teams plaats. Zodra de RIVM-richtlijnen dit toelaten, vinden de overleggen op een mooie groene vergaderlocatie bij een van de partners van Nationaal Park Zuid-Kennemerland plaats. De vergaderingen zijn doorgaans maximaal 2 uur online of 3 uur fysiek.

Benodigde uren

In overleg met de secretaris van Nationaal Park Zuid-Kennemerland wordt het aantal benodigde uren voor het verrichten van de werkzaamheden vastgesteld. De data van de overleggen volgend jaar (2021) zijn vastgesteld.

Adviescommissie: 17 febr. 2 juni, 1 sept. 3 nov.

Overlegorgaan: 26 maart, 2 juli, 1 okt., 3 dec.

Vergoeding

Voor jouw werkzaamheden is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Informatie

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Christel Zwemmer-Dekker, secretaris Nationaal Park Zuid-Kennemerland, telefoonnummer 023 5143912.

Reageren

Je sollicitatie- en motivatiebrief kun je tot en met 10 december sturen naar dekkerc@noord-holland.nl onder vermelding van de vacature.