Cadeaus voor de feestdagen

22 november 2023

Ben je op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Kom dan naar Bezoekerscentrum De Kennemerduinen in Overveen. Naast de tentoonstelling met prachtig opgezette dieren, wonderlijke verhalen over de stuivende duinen en de mooie tijdelijke tentoonstelling over de duinen die oorlogsverhalen vertellen, verkopen we in onze winkel ook sfeervolle cadeaus voor de feestdagen. Van een klein presentje, zoals een Takkie, (een takje met een magneetje erin en een metalen bolletje erbij, zodat je een kaart ertussen kunt klemmen) van € 6,95 tot een luxe vogelgeluiden box met bewegingsmelder van € 68,50.

Ook hebben we veel prachtige dieren en paddenstoelen van vilt voor in de kerstboom. Extra leuk, met de aankoop van onze viltproducten versier je niet alleen je kerstboom, maar steun je direct een werkproject in Nepal en Thailand. Geef je hen ook een fijne kerst!

Hou je liever van kunst, dan kom je in onze winkel ook aan je trekken. Refugium, gemaakt door een kunstenaar en een fotografe, is een prachtig vormgegeven boek. Verder hebben we tegeltjes, die zijn bedrukt met foto’s van kunstenaar Karen Winnubst. Of de grappige DIY schaapjes en hooglanders van Piet Design. Kortom er is voor ieder wat wils.

Het allerleukst is wel, dat jouw aankoop met zorg wordt ingepakt tot een feestelijk cadeau !