Meer excursies

14
aug
Tam tam van de duinen

Tam tam van de duinen

Tam tam van de duinen

Ga mee met de fascinerende 'Tam Tam Ontdekkingstocht'! Tijdens deze bijzondere excursie gaan we de natuur op een unieke manier verkennen: door te kijken naar hoe boodschappen worden overgebracht.

Ontdek hoe bomen op subtiele wijze geheimen delen, gebruikmakend van hun wortels, takken en bladeren. Leer hoe ze waardevolle informatie uitwisselen, zoals voedselbronnen en waarschuwingen. Ook dieren hebben hun eigen manieren om boodschappen over te brengen. Van het luisteren naar vogelgezang en dierengeluiden, tot het gebruiken van lichaamstaal.

Doe mee met onze activiteit en leer zelf hoe je een boodschap kunt overbrengen op een manier die bij de natuur past. Bereid je voor op verbazingwekkende inzichten en ontdekkingen terwijl we het prachtige bos onthullen en leren hoe de natuur communiceert. Ga je mee op deze ontdekkingsreis?

Deze excursie is geschikt voor gezinnen met kinderen, maar niet bedoeld voor groepen of voor kinderpartijtjes. Neem hiervoor contact op met Bezoekerscentrum de Kennemerduinen.

Deelname kinderen uitsluitend onder begeleiding van een betalende volwassene.

Reserveer

Woensdag 14 augustus
van 10:30 tot 12:00 uur
Adres: Zeeweg 12, 2051 EC Overveen
Verzamelpunt: Balie van Bezoekerscentrum De Kennemerduinen
6 jaar en ouder
Aantal plekken beschikbaar: 15
Georganiseerd door: PWN
Volwassenen:  8,50
Kinderen:  4,00