Activiteiten in de winter

28 november 2013

Ook in de wintermaanden is er genoeg te zien en te beleven in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Trek je warmste kleren aan en kom langs!

 

 

Kerst rond het Koevlak met schaapskudde

Kerst in en rond het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen met o.a. de schapen en herderin. Deze (gratis!) activiteit is ook geschikt voor kinderen.

Datum: zondag 22 december tussen 11.00 en 17.00.

Locatie: Bezoekerscentrum De

Kennemerduinen.

 

Reserveren via Excursies/Online boeken

 

Snertwandeling op 2 januari om 10.30 uur

Een heerlijke winterwandeling door de Kennemerduinen. Er valt veel te ontdekken, dikke knoppen aan bomen en struiken, het geluid van een tikkende specht of diersporen in de sneeuw? Na afloop in het Duincafé een kop snert, met roggebrood en spek. Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen. Prijs per persoon: € 2,50 voor volwassenen en € 1,50 per kind en/of 65+ voor de excursie en € 3,75 voor snert met roggebrood en spek (normaal € 5,- maar speciaal voor deze activiteit 25% korting)

Datum: donderdag 2 januari 2014 om 10.30 uur

Locatie: Bezoekerscentrum de Kennemerduinen

Reserveren via Excursies/Online boeken

 

Nationaal Park winterwandeling 2014: zet alvast in uw agenda!

Ook in 2014 organiseert het Haarlems Dagblad een bijzondere winterwandeling in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Noteer alvast op 9 februari de Nationaal Park winterwandeling in uw agenda. Wie deelneemt loopt de mooiste routes en draagt bovendien een steentje bij aan het Nationaal Park.

Houd het Haarlems Dagblad of IJmuidercourant en onze website in de gaten voor meer informatie over hoe u zich aan kunt melden.

Datum: zondag 9 februari 2014