Meer excursies

19
okt
Meerdaagse Wandeling: Verborgen Natuurschatten van Zuid-Kennemerland Dag 2

Meerdaagse Wandeling: Verborgen Natuurschatten van Zuid-Kennemerland  Dag 2

Vervolg de wandeling langs de verborgen natuurschatten van Nationaal Park Zuid-Kennemerland op dag 2 met overnachting in een Seashack of Backpackshack bij Camping de Lakens (bij het strand!).

Laat je tijdens een driedaagse wandeltocht onderdompelen in het bijzondere landschap en ervaar deze met al jouw zintuigen. De wandelafstand is 15 – 20 km per dag en je loopt de route volgens een routebeschrijving met informatie over het Nationaal Park, de omgeving en haar geschiedenis. De wandeltocht heeft twee overnachtingen, waarbij je verblijft bij de gastheren van het Nationaal Park en waar je heerlijk culinair kunt genieten. Op dag 2 vervolg je jouw route door het Nationaal Park en eindig je bij de duinen van Camping de Lakens, gelegen vlak naast het strand.

Voor je verblijf bij Camping de Lakens kun je kiezen voor de Backpackshack of de luxere Seashack. Het restaurant Gestrand is open voor ontbijt en diner en kun je ter plaatse regelen. De ligging van Camping de Lakens, aan de kust en midden in het duingebied, heeft veel invloed op de visie van de camping. De kust met z'n zee en strand zorgt voor een overweldigend gevoel van wind, zee, zout en zand. De ruige elementen van de kust zorgen voor een ontspanning die je nergens anders vindt. En niet alleen als de zon schijnt. Alle inspanningen en activiteiten ademen de sfeer van stoer & actief aan de kust of van ontspannen & genieten in een wellness aan zee. Kijk hier voor het plannen van een wellnessbehandeling tijdens je verblijf.

Er is een beperkt aantal arrangementen beschikbaar dus wacht niet te lang met reserveren!

Reserveren kan online. Geef daarbij aan dat het om de Meerdaagse Wandeling door het Nationaal Park gaat. Prijs vanaf 75,- EUR.

Telefoon: 023-5411570

E-mail: info@campingdelakens.nl

Dag 3: van Camping de Lakens naar 't Wapen van Kennemerland

Dinsdag 19 oktober
Verzamelpunt: Landgoed Duin & Kruidberg - Duin- en Kruidbergerweg 60, 2071 LE Santpoort-Noord
Wandelaars, actieve rustzoekers. Niet geschikt voor kinderen
Georganiseerd door: IVN Zuid-Kennemerland in samenwerking met gastheren
Volwassenen: 75,00
https://www.campingdelakens.nl/overnachten/accommodaties