Meer excursies

24
sep
Met de herder en de Kennemer Schaapskudde op pad

Met de herder en de Kennemer Schaapskudde op pad

Let op: deze excursie start bij fietsknooppunt 66, op 25 minuten wandelen vanaf parkeerplaats Bleek en Berg, Bloemendaal. Zie hieronder het kaartje voor de juiste locatie en route. Tip: kom op de fiets!

Met de herder en de Kennemer Schaapskudde op pad

Altijd al willen weten wat een schaapherder doet? Tijdens deze excursie voor het hele gezin ga je op pad met de schaapherder. Verzamelpunt is fietsknooppunt 66, op 25 minuten wandelen vanaf parkeerplaats Bleek en Berg, zie het bijgevoegde kaartje. Bij het fietsknooppunt wacht de herder op je en maak je een kleine wandeling naar de schapen. Daar demonstreert de herder hoe ze met haar honden de kudde drijft. Ondertussen hoor je alles over nut en noodzaak van de schaapskudde in het duingebied. Natuurlijk mogen de kleintjes ook even een schaapje knuffelen en aaien. Na afloop kunnen de kinderen een stukje schapenwol meekrijgen voor thuis in het vogelhuisje. Met je deelname aan deze excursie steun je de Stichting De Kennemer Schaapskudde.

Deze excursie is geschikt voor gezinnen met kinderen, maar niet bedoeld voor groepen of voor kinderpartijtjes. Neem hiervoor contact op met Bezoekerscentrum de Kennemerduinen.

Reserveer

Zaterdag 24 september
van 09:00 tot 11:00 uur
Adres: Zeeweg 12, 2051 EC Overveen
Verzamelpunt: Fietsknooppunt 66, op 25 minuten wandelen vanaf parkeerplaats Bleek en Berg. Zie het bijgevoegde kaartje voor de juiste locatie. Tip: kom op de fiets!
6+
Aantal plekken beschikbaar: 1
Georganiseerd door: PWN
Volwassenen: 12,00
Kinderen: 12,00