Het Duinenfonds

Natuur voor iedereen, door bedrijven

Het Duinenfonds

Een uniek stukje natuur, dat is het kustgebied van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een plek waar wij allemaal van genieten, waar we recreëren en ons laten inspireren. Maar ook een plek om samen voor te zorgen, zodat we het kunnen behouden en versterken voor nu en voor de generaties na ons. Dat realiseren we, samen met betrokken bedrijven uit de regio via het Duinenfonds.

Het Duinenfonds zet zich in voor projecten die bijdragen aan de verbetering en instandhouding van de natuur in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een divers kustgebied met woeste duinen, natte duinvalleien, maar ook weelderige buitenplaatsen, bossen en duinmeren. Een fonds dat bestaat dankzij bedrijven die ook willen bijdragen aan de voortzetting van dit prachtige natuurgebied.

Samen genieten, samen zorgen voor onze natuur

In dit kustgebied maken we het onzichtbare zichtbaar en het gewone bijzonder. Natuurlijk via het reguliere beheer, maar meer nog met extra projecten zoals het plaatsen van bankjes of het verzorgen van educatie. Extra projecten dus mogelijk gemaakt door het Duinenfonds, een MVO-businessclub voor bedrijven uit de regio. Samen genieten en samen zorgen voor onze natuur! Doe je mee?