Doe mee! Word partner

Word Partner

voor een substantiële bijdrage aan het kustgebied

Wil jij met jouw bedrijf echt het verschil maken voor het duin- en kustgebied van Nationaal Park Zuid-Kennemerland? Word dan partner van het Duinenfonds. Je levert dan samen met andere partnerbedrijven een substantiële financiële inspanning aan het versterken en behouden van dit landschap.

Zichtbaar

Als partner lever je een essentiële bijdrage in de ontwikkeling en het behoud van ons kustgebied! Projecten om dit kwetsbare landschap te versterken, worden mogelijk dankzij jouw bedrijf. Daarnaast ben je als partner ook lid van de businessclub, iets wat jou natuurlijk volop netwerkkansen biedt en je zichtbaarheid in de regio vergroot.

Wat kan nog meer?

Jouw financiële bijdrage maakt al een groot verschil. Maar misschien wil je nog meer doen. En dat kan. Het Nationaal Park biedt volop gelegenheid voor jouw bedrijfsbijeenkomsten en -uitjes. Ga bijvoorbeeld eens vergaderen in een van onze vergaderlocaties in de duinen. Of kies voor een rondleiding daar. Zo leren je medewerkers het Nationaal Park beter kennen en betrek je ze bij de maatschappelijke inzet van jouw bedrijf.

Wat wij partners bieden

Zoals het bij een goed partnerschap gaat, krijg je ook iets terug voor jouw bijdrage. Per jaar bieden we je:

  • Twee jaarparkeerkaarten voor de parkeerplaatsen Parnassia en bij Koevlak
  • 10% korting op de boeking van een van de vergaderlocaties in Nationaal Park Zuid-Kennemerland
  • Een gratis bedrijfsexcursie met maximaal 20 personen uit het standaard aanbod (in onderling overleg)
  • Logovermelding op onze website met een doorlink naar een eigen webpagina
  • Per kwartaal digitale content voor uw communicatieve uitingen

Bijdrage en duur

Het partnerschap van het Duinenfonds bedraagt € 1.500,- per jaar met een minimale looptijd van drie jaar. Zo werken we constructief samen en kunnen we echt samen ergens aan bouwen. Download hier het deelnameformulier.

Meer weten of partner van het Duinenfonds worden?

Wil je meer weten over de mogelijkheid om partner te worden of je aanmelden als partner? Neem dan contact op met Gwen Pellinkhof.